Η Εταιρία – ΔΕΛΗΔΗΜΟΣ

ΕΙΔΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ • ΑΡΔΡΕΥΣΗΣ • ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ – ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ΔΕΛΗΔΗΜΟΣ, από το 1960 που ιδρύθηκε, έχει σταθερό ποιοτικό προσανατολισμό σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της, γεγονός που αποδεικνύεται άριστα, εδώ και χρόνια, μέσα από τη φιλοσοφία, τις αξίες και την εταιρική της κουλτούρα. Η πολιτική της εταιρείας στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών, γι’ αυτό και κινείται πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε να είναι διαρκώς σε θέση να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα ποιοτικά standards, προσφέροντας στον επαγγελματία τη σιγουριά που στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη.

Πασχίζουμε καθημερινά για τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας, χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας, κατανόησης και εμπιστοσύνης. Στη βάση της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας βρίσκεστε μόνο εσείς, γι’ αυτό και πιστεύουμε πως η ανάπτυξη της εταιρείας μας περνά μέσα από τη δική σας και μόνο ικανοποίηση. Πιστεύουμε ακράδαντα, πως η δύναμή μας είστε εσείς. To πλαίσιο αξιών της εταιρείας στηρίζεται σε μια σχέση κατανόησης και συνεργασίας με όλους τους επαγγελματίες πελάτες μας, γι’ αυτό και εντείνουμε καθημερινά τις προσπάθειές μας, με μεγαλύτερη ακόμη προσήλωση στην επίτευξη του σκοπού αυτού. Αξίες όπως η αφοσίωση, η εντιμότητα, η εμπιστοσύνη, η ευθύνη, απέναντι στον επαγγελματισμό και τη δουλειά των πελατών μας, είναι αυτές που καθοδηγούν τα βήματά μας και διέπουν όλο το πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας.

solunes-slide

Η Φιλοσοφία μας

Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα , με σεβασμό στις ανάγκες και την δυνατότητα του κάθε πελάτη. Στην εταιρία μας διεξάγουμε διαρκείς έρευνες πάνω σε ΝΕΑ υλικά και διαδικασίες με σκοπό τη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και την εφαρμογή τους στην κατασκευαστική διαδικασία ώστε να αποφύγουμε τις κλιματικές αλλαγές.

slide2-solunes

Προϊόντα

H εταιρεία ΔΕΛΗΔΗΜΟΣ πρωταγωνιστεί στον τομέα εμπορίας και διάθεσης προϊόντων και υλικών ειδών ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, μπάνιου και ειδών υγιεινής, θέρμανσης – ψύξης, χρωμάτων, υδραυλικών ειδών, ηλεκτρολογικού υλικού, εργαλείων κήπου, αστικού εξοπλισμού, ψυχρής ασφάλτου, καθώς και των κατασκευών. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη & κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, πισίνων, Αερουποστηριζόμενων θόλων, αθλητικών δαπέδων – παιδικών χαρών, καθώς και στην μελέτη και υλοποίηση εορταστικών & Χριστουγεννιάτικων στολισμών.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο